Moederschaap Op Stal

Een bouwvallig plekje om al mijn geblaatsel te plaatsen.

dinsdag, november 07, 2006

And when the rain begins to fall...

00:08: Het mag wel duidelijk zijn: dit zijn de stoere mannen! Het Vlaamsche Bloemetjesbehang zal ongetwijfeld niets hebben tegen deze stigmatisering: “gij wel bang van buitenlandse man.” Maar wie kan ze ongelijk geven? Mannen met lapjes leer op hun hoofd en een hangende onderlip, ik zou ze ook niet graag tegenkomen in den donker in Ledeberg.

00:32: Supercool dude himself! Hij is zeer zeker extreme to the max!! Een man die zo natuurlijk traag en sloom kan bewegen moet iets doen met zijn talenten! Ongetwijfeld zijn ze bij Fata Morgana al lang op zoek naar mensen die op zo’n overtuigende manier in slowmotion kunnen leven. Roger, want zo heet hij ongetwijfeld, mag zeker een carrière switch overwegen!

00:36: De Would-be stoere mannen! De bleekscheetjes, schoon in t wit. Let vooral op de moto’s met ingebouwd televisiescherm in de koplamp en de floschjen aan t stuur!

00:47: En jawel hoor! Heel modern: geile weisse fuck-me botjes!

00:55: Creatief met papier en karton: Pimp up my zonnebril.

1:21: Hoeveel keer zouden ze deze take opnieuw moeten gedaan hebben? Ik denk dan vooral aan de wegvliegende witte nonnen kapkes.

1:27: En net als ik denk “wordt er nog gezongen”: meeuwen.

1:43: De spanning stijgt, ik voel het: het wordt dramatisch! Er zal zeker bloed vloeien.

1:53: Let op de voorzichtigheid waarmee de madam met het opgeblazen haar, laten we haar Kim noemen, haar zonnebril afneemt. Waarschijnlijk was de lijm nog niet helemaal droog en was er een reëel gevaar aanwezig om haar oog uit te steken.

02:02: And the award for Longest Zwoele Blik goes to: Kim.

02:03: Doe het maar es: een stoere motorbende vraagt of er ergens een café is om te zuipen en ge begint te zingen! Dan zoekt ge het toch om voor janet uitgemaakt te worden. Roger is mij er eentje.

02:07: Het alomtegenwoordige, krachtige, woordondersteunende vuistgebaar.

2:47: Janet!

2:52: De lijm is nog steeds niet droog.

3:15: Kim heeft duidelijk goesting in Roger.

3:24: Den Eddy (’t lief van Kim) en zijn vriendjes hebben stoere pinnen meegenomen op hun schouders. Veiligheidshalve doen ze die af voor er gewonden vallen in het gevecht.

3:39: leuke danspasjes voor elke openingsdans!

4:24: nog steeds geen regen zien vallen uit die lucht daar! Of zou regen hier een mooie metafoor zijn voor… ja, voor wat eigenlijk?

4:36: Meteen ook een handige tip in de videoclip: wordt u achtervolgd door jaloerse Eddies, vlucht dan net zoals Kim en Roger naar de dichtstbijzijnde grot.

4:43: Tip (vervolg): kies wel een grot uit die Eddie niet weet zijn.

4:50: Whahahaaha! Stoere mannen in een stoer gevecht! Let vooral op de orgasmatische “huh, ha, huh” kreungeluidjes.

06:09: Ocheere… En niet alleen moet ze haren loverboy achterlaten, ze is ook haren getunede zonnebril ergens verloren.

1 Comments:

  • At 7:48 p.m., Blogger wobble said…

    2:47 neenee, niet Janet. Dat is zijn zus. Het is Germaine.

     

Een reactie posten

<< Home